Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

 

Υλικά





Διαδικασία




Αλείφουμε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.

Προσθέτουμε το γεμιστό λουκάνικο κοτόπουλου και γαλοπούλας με τυρί και μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.

Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το ζωμό κότας, το σκόρδο, την καυτερή κόκκινη πιπεριά, τη ρίγανη και σοτάρουμε για 5 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε το τηγάνι με το καπάκι, αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά ακόμα.

Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.

 Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – www.paderis.gr







© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x