Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Υλικά




Διαδικασία




Σπάμε προσεκτικά 4 οδοντογλυφίδες στη μέση.

Τυλίγουμε κάθε λουκάνικο με μια λωρίδα μπέικον, την οποία σταθεροποιούμε με κομμάτια οδοντογλυφίδας καρφώνοντάς τα στο πάνω και κάτω άκρο του λουκάνικου, και αφήνουμε στην άκρη.

Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Ρίχνουμε το κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά, την πράσινη καυτερή πιπεριά και μαγειρεύουμε για 4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, το λαδώνουμε ξανά και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.

Βάζουμε στο τηγάνι τα τυλιγμένα με το μπέικον λουκάνικα και μαγειρεύουμε γυρίζοντάς τα αρκετές φορές, για 6 περίπου λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και τα λουκάνικα να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και αφήνουμε στην άκρη.

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και απλώνουμε τη μαγιονέζα ομοιόμορφα στο εσωτερικό τους.

Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες από τα λουκάνικα και τοποθετούμε ένα λουκάνικο σε κάθε ψωμάκι.

Απλώνουμε 1 κ.γ. μουστάρδα πάνω από κάθε λουκάνικο, μοιράζουμε το μείγμα λαχανικών στα ψωμάκια και σερβίρουμε.


Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – www.paderis.gr


 







© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x