ALT-TEXT-IN-GREEK

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΠΑΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Ζουμερό και νόστιμο κοτόπουλο με ζαμπόν Παντέρη και τυρί!

Υλικά

4 κομμάτια στήθος κοτόπουλο φιλέτο

4 φέτες ζαμπόν Παντέρη

100 γρ. ψιλοκομμένο τυρί cheddar

4 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 ° C.

Κόβετε οριζοντίως τα φιλέτα ώστε να δημιουργηθεί μια “θήκη” και τα “απλώνετε” με τον πλάστη ώστε να μειωθεί αρκετά το πάχος τους.

Στη συνέχεια, γεμίζετε κάθε φιλέτο με ένα κομμάτι ζαμπόν και 25 gr τυρί και το διπλώνετε σαν tost.

Έπειτα, αφού το αλείψετε με λίγο λάδι και αλατοπίπερο, ψήνετε στο φούρνο για 25-30 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά.

Όσο ψήνεται το κοτόπουλο, ετοιμάζετε τα κολοκυθάκια. Τα αλείφετε με λάδι και τα ψήνετε σε ένα τηγάνι (ή στο γκριλ) για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.

Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο σερβίρετε και απολαμβάνετε!!

Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – Find Us On Facebook!

ΠΗΓΗ: Taste Australia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *