ALT-TEXT-IN-GREEK
λουκανικα στρογγανωφ

Λουκάνικο «Στρογγανώφ» με Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ

Για τη συνταγή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω επιλογές σε λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ

    • Λουκάνικα τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
    • Λουκάνικα τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
    • Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!

Υλικά

– 400γρ. λουκάνικο χωριάτικο
– 200γρ. μπέικον 
– 400γρ. μοσχαράκι
– 3 τεμάχια τρίχρωμες πιπεριές
– 300γρ. μανιτάρια
– 80ml κόκκινο κρασί
– Λίγο θυμάρι
– 20γρ. μουστάρδα
– 180ml κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Πιπέρι
– 40ml ηλιέλαιο

Τρόπος Παρασκευής:

– Κόβουμε τα λουκάνικα, το μπέικον & το μοσχάρι σε λωρίδες
– Τα σοτάρω για 3 λεπτά δυνατά
– Προσθέτω τις πιπεριές, τα μανιτάρια & θωρακίζω
– Σβήνουμε με κρασί
– Προσθέτουμε το θυμάρι & την μουστάρδα
– Ανακατεύουμε & προσθέτουμε κρέμα γάλακτος

*Μια δημιουργία της Etoile by Les Chefs