Υλικά
2 αυγά
50 ml γάλα
2 κομμάτια
ζαμπόν Παντέρη1/2 κρεμμυδάκι φρέσκο
5 ml μαργαρίνη
50 gr κασέρι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι
Ψιλοκόβουμε το
ζαμπόν ΠαντέρηΑνακατεύουμε τα αυγά, το
ζαμπόν Παντέρη, το γάλα, το κρεμμυδάκι, το αλάτι & το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά
Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και λιώνουμε τη μαργαρίνη
Ρίχνουμε το μείγμα και μόλις αρχίσει να ψήνεται το κινούμε ώστε να ψηθεί καλά
Αφού ψηθεί αρκετά καλά, προσθέτουμε τα 3/4 του τυριού
Διπλώνουμε την ομελέτα και προσθέτουμε το υπόλοιπο 1/4 του τυριού
Σερβίρουμε!Καλή Όρεξη!