Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Υλικά




Διαδικασία


 Βράζουμε τις πατάτες σε ελαφρά αλατισμένο νερό μαζί με το κλωνάρι δυόσμου για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν σε ένα μεγάλο μπολ.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το σαλάμι αέρος, μέχρι να γίνει τραγανό.

Αφαιρούμε από το τηγάνι και το ρίχνουμε στις πατάτες.

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τα αγγουράκια τουρσί και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα ραπανάκια και τα κρεμμύδια στις πατάτες.

Ρίχνουμε μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Περιχύνουμε τις πατάτες με το μείγμα μαγιονέζας και ανακατεύουμε.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – www.paderis.gr

 







© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x