Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

 

ΥΛΙΚΑ:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.

Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να καραμελώσει.

Στο τελευταίο λεπτό ρίχνουμε το κρασί και μαζεύουμε τα υπολείμματα από το τηγάνι. Μαγειρεύουμε μέχρι να απορροφηθεί το κρασί και αφήνουμε τα κρεμμύδια στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το σχαροτήγανο σε υψηλή φωτιά,  τοποθετούμε σε αυτό τις πιπεριές και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά, γυρίζοντάς τες συχνά, μέχρι να μαυρίσουν ελαφρά και από τις  δύο πλευρές.

Αφαιρούμε τις πιπεριές από το σχαροτήγονο και τις αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε στο τηγάνι τα λουκάνικα και μαγειρεύουμε γυρίζοντάς τα αρκετές φορές, για 6 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και αφήνουμε στην άκρη.

Τεμαχίζουμε τις πιπεριές.

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και απλώνουμε το τυρί κρέμα ομοιόμορφα στο εσωτερικό τους.

Τοποθετούμε ένα λουκάνικο μέσα σε κάθε ψωμάκι, μοιράζουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές, βάζουμε σάλτσα τσίλι και σερβίρουμε.

 Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – www.paderis.gr




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x