Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

 

Υλικά





Διαδικασία




Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από βραδύς για τουλάχιστον 12 ώρες, ώστε να είναι ελαφρώς μαλακά την επόμενη μέρα.

Τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε για 1 περίπου ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.

Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε, ανακατευόντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε το λουκάνικο Τζουμαγιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να ροδίσει το λουκάνικο

Αδειάζουμε το μείγμα λουκάνικου σε ένα μπολ και το αναμιγνύουμε με τα ρεβίθια και τις πιπεριές.

Προσθέτουμε το ξύδι σέρι και αλατοπιπερώνουμε.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – www.paderis.gr






© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x