Υλικά


500 gr. έτοιμη ζύμη για πίτσα

Λίγο αλέυρι για όλες τις χρήσεις

4 φέτες τεμαχισμένες φέτες μπέικον Παντέρη

500 gr. σάλτσα ντομάτας χωρίς συντηρητικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

Λίγη ρίγανη

Λίγο αλάτι & λίγο πιπέρι

1 φλυτζάνι μοτσαρέλα

1 φλυτζάνι τσένταρ

1 κουταλιά της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση


Τοποθετήστε το ταψί στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου στους 250 βαθμούς °C για 15 λεπτά.

Στο μεταξύ, ανοίξτε τη ζύμη πάνω σε μία αλευρωμένη επιφάνεια φτιάχνοντας τη βάση της πίτσας . Τοποθετήστε την επάνω σε αντικολλητικό χαρτί κουζίνας.

Περάστε το μπέικον από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα .

Ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας με το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τη ρίγανη σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο αλάτι & πιπέρι.

Τοποθετήστε τη ζύμη στο ταψί και ψήστε τη για 6-8 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Έπειτα, αφού τη βγάλετε από το φούρνο και κρυώσει χωρίστε τη σε δύο βάσεις, κόβοντας οριζόντια με ένα κοφτερό μαχαίρι!

Απλώστε και στις δύο βάσεις το μείγμα με τη σάλτσα ντομάτας και το μπέικον. Έπειτα προσθέστε τη μοτσαρέλα και το τσένταρ.

Τέλος, ψήστε τις δύο πίτσες στο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα . Αφού τελειώσετε με το ψήσιμο και τις βγάλετε από το φούρνο προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα.

Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – Find Us On Facebook!




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x