Υλικά


4 ψιλοκομμένες φέτες μπέικον Παντέρη

2 φλυτζάνια κρύο πουρέ πατάτας

1 κρόκο αυγού

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

3/4 φλυτζανιού αλεύρι

40 γρ. μοτσαρέλα σε κυβάκια

1,5 φλυτζάνια φρυγανιά

1 αυγό

1/4 φλυτζανιού γάλα

Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση


Βήμα 1ο


Σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά ζεσταίνετε το μπέικον Παντέρη μέχρι να πάρει χρώμα και τα γίνει τραγανό. Στη συνέχεια, το στεγνώνουμε σε κουζινόχαρτο.

Βήμα 2ο


Ανακατεύουμε τον πουρέ πατάτας, τον κρόκο, το κρεμμύδι, το μπέικον και το αλεύρι σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, πλάθουμε τις κροκέτες και πιέζουμε στο κέντρο τους τη μοτσαρέλα.

Βήμα 3ο


Τοποθετούμε σε ένα πιάτο το αλεύρι και σε ένα άλλο τη φρυγανιά. Επίσης, σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Έπειτα, βουτάμε τις κροκέτες μας πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.

Βήμα 4ο


Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία. Τηγανίζουμε τις κροκέτες μας 3-4 λεπτά ώστε να ροδίσουν. Τις αφαιρούμε και τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας.

Καλή Επιτυχία!!

Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη – Find us on Facebook!

Πηγή: Taste .com .au




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x