ΧΡΟΝΟΣ: 25min

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

ΥΛΙΚΑ:
● 680 γρ. γαρίδες, αποφλοιωμένες και καθαρισμένες
● 360 γρ. βόειο λουκάνικο, τεμαχισμένο
● 2 καλαμπόκια, κομμένα σε 4 κομμάτια
● 450 γρ. πατάτες baby, κομμένες στη μέση
● 2 κ.σ. ελαιόλαδο
● 4 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών cajun
● χοντρό αλάτι, κατά βούληση
● πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
● 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Προθερμαίνουμε την γκριλιέρα σε υψηλή φωτιά.
Κόβουμε 4 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο περίπου 30εκ.
Χωρίζουμε τις γαρίδες, το λουκάνικο, το καλαμπόκι και τις πατάτες σε 4 ίσα μέρη και τα τοποθετούμε στο κέντρο κάθε αλουμινόχαρτου σε μία στρώση.
Διπλώνουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου για να σχηματίσουμε πακετάκια.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μείγμα μπαχαρικών cajun, αλατοπιπερώνουμε και ανακινούμε τα πακετάκια να ενωθούν τα υλικά.
Κλείνουμε προσεκτικά το αλουμινόχαρτο σφραγίζοντας τα πακετάκια.
Τοποθετούμε τα πακετάκια πάνω στην γκριλιέρα και μαγειρεύουμε για 12-15 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.





© 2021 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x