Επιλογές Λουκάνικο

– Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό.
– Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό.
– Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!

Υλικά
– 800γρ. λουκάνικο χωριάτικο
– 3 τεμάχια τρίχρωμες πιπεριές
– 800γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου μικρά
– 3 σκελίδες σκόρδο
– Λίγο θυμάρι
– Λίγο ρίγανη
– Λίγο δεντρολίβανο
– 80ml ελαιόλαδο
– 80ml κόκκινο κρασί
– 4 τεμάχια τομάτα φρέσκια
– 1 λίτρο ζωμός κότας

Τρόπος Παρασκευής:
– Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια δυνατά
– Προσθέτουμε τις πιπεριές & τα μανιτάρια
– Ρίχνουμε το λουκάνικο & θωρακίζουμε
– Σβήνουμε με το κρασί & προσθέτουμε τα μπαχαρικά
– Ρίχνουμε τη ντομάτα & το ζωμό
– Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά & σερβίρουμε






© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x