Από το βιβλίο μαγειρικής “Όλα στη Λαδόκολα” του αγαπημένου Σεφ Βασίλη Καλλίδη

Υλικά:


1 πακέτο πένες

200γρ. παστουρμά Παντέρη σε φέτες

250 γρ.κασέρι Μυτιλήνης σε κυβάκια

12 ντοματίνια κομμένα στη μέση

6 κσ. ελαιόλαδο

λίγο κόκκινο καυτερό πιπέρι

λίγο αλάτι

Εκτέλεση:


Βράσαμε τις πένες σε αύθονο αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και τις σουρώσαμε.

Απλώσαμε στον πάγκο της κουζίνας 2 φύλλα λαδόκολλας βάζοντας στο κέντρο τις πένες ραντίζοντάς με το ελαιόλαδο.

Προσθέσαμε το κασέρι, απλώσαμε τον παστουρμά και τα ντοματίνια.

Πασπαλίσαμε με το πιπέρι και το αλάτι και κλείσαμε το χαρτί σε πακέτο.Βάλαμε τη μακαρονάδα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά στον αέρα.

Το αποτέλεσμα ονειρεμένο!

4 άτομα φάγαμε υπέροχα!

Βρείτε κι εσείς τα βιβλία του Βασίλη Καλλίδη των Αττικών Εκδόσεων και πάρτε έμπνευση.

Τα Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη  είναι πάντα δίπλα την απόλαυση!




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x