Μορταδέλα – ΠΑΝΤΕΡΗ, από επιλεγμένο κρέας «δεμένο» με φυσικά αρώματα, βραστή ή ψητή, με πιπέρι να αναστατώνει τη γλώσσα.
Σαλάμι αέρος σπινθηροβόλο – ΠΑΝΤΕΡΗ, πικάντικο, εύγευστο, από εκλεκτό ψιλοκομμένο κρέας, ωριμάζει νωχελικά μέχρι να πάρει την τελική του μορφή, την γεύση και το άρωμα.

Ζαμπόν μπούτι – ΠΑΝΤΕΡΗ, από φρέσκο χοιρινό άπαχο μπούτι, ελάχιστο αλάτι 1,9% και ποσοστό λίπους μόλις από 0% έως 3%. Βραστό στην ανάλαφρη εκδοχή του ή καπνιστό με πλούσια γεύση λόγω του καπνίσματος σε ξύλο οξιάς.

Στήθος γαλοπούλας – ΠΑΝΤΕΡΗ, το αυθεντικό αλλαντικό που παράγεται με κλασσικές συνταγές. Ελαφριά, ευγενική γεύση, γι αυτούς που ζητούν ισορροπημένη διατροφή με πολύ χαμηλά, 0% έως 3%λιπαρά και ελάχιστο αλάτι 1,9%.

Υλικά
– ½ κιλό πέννες
– 150 γρ. αγγουράκι τουρσί
– 150 γρ. πιπεριά φλωρίνης
– ½ ματσάκι μαϊντανός
– 1/3 δυόσμος
– 1/3 σχοινόπρασσο
– 100γρ. ζαμπόν – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. γαλοπούλα – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. μορταδέλα – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. σαλάμι αέρος – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. ένταμ
– 100γρ. γκούντα
– Αλάτι
– Πιπέρι
– 50ml ελαιόλαδο
– 20ml λευκό ξύδι

Τρόπος Παρασκευής:
– Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό
– Μετά το βράσιμο τις κρυώνουμε
– Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά





© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x