Μορταδέλα ΠΑΝΤΕΡΗ, από επιλεγμένο κρέας «δεμένο» με φυσικά αρώματα, βραστή ή ψητή, με πιπέρι να αναστατώνει τη γλώσσα.

Σαλάμι αέρος σπινθηροβόλο ΠΑΝΤΕΡΗ, πικάντικο, εύγευστο, από εκλεκτό ψιλοκομμένο κρέας, ωριμάζει νωχελικά μέχρι να πάρει την τελική του μορφή, την γεύση και το άρωμα.

Ζαμπόν μπούτι ΠΑΝΤΕΡΗ, από φρέσκο χοιρινό άπαχο μπούτι, ελάχιστο αλάτι 1,9% και ποσοστό λίπους μόλις από 0% έως 3%. Βραστό στην ανάλαφρη εκδοχή του ή καπνιστό με πλούσια γεύση λόγω του καπνίσματος σε ξύλο οξιάς.

Στήθος γαλοπούλας ΠΑΝΤΕΡΗ, το αυθεντικό αλλαντικό που παράγεται με κλασσικές συνταγές. Ελαφριά, ευγενική γεύση, γι αυτούς που ζητούν ισορροπημένη διατροφή με πολύ χαμηλά, 0% έως 3%λιπαρά και ελάχιστο αλάτι 1,9%.

Υλικά

– ½ κιλό πέννες
– 150 γρ. αγγουράκι τουρσί
– 150 γρ. πιπεριά φλωρίνης
– ½ ματσάκι μαϊντανός
– 1/3 δυόσμος
– 1/3 σχοινόπρασσο
– 100γρ. ζαμπόν – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. γαλοπούλα – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. μορταδέλα – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. σαλάμι αέρος – αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
– 100γρ. ένταμ
– 100γρ. γκούντα
– Αλάτι
– Πιπέρι
– 50ml ελαιόλαδο
– 20ml λευκό ξύδι

Τρόπος Παρασκευής:

– Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό
– Μετά το βράσιμο τις κρυώνουμε
– Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά

*Μια δημιουργία της Etoile by Les Chefs




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x