Μπέικον καπνιστό Παντέρη καραμελωμένο και τραγανό, από προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια φρέσκου χοιρινού κρέατος. Το μεγάλο μυστικό της υπέροχης γεύσης του βρίσκεται στη διαδικασία της φυσικής κάπνισης.
Υλικά για 4 άτομα:– 20 δαμάσκηνα αποξηραμένα
– 20 φέτες μπέικον
– ½ κιλό μανιτάρια στρογγυλά
– ½ κιλό γιαούρτι
– Λίγο πάπρικα
– Φρέσκα αρωματικά: αλάτι, πιπέρι
– 50ml ηλιέλαιο
Για το ντιπ γιαουρτιού:– 200γρ. γιαούρτι
– Φρέσκα μυρωδικά
Τρόπος Παρασκευής:– Τυλίγουμε τα δαμάσκηνα με το μπέικον
– Τα περνάμε σε σουβλάκι
– Τα ψήνουμε για 5 λεπτά στη σχάρα ή στο φούρνο
– Σοτάρουμε τα μανιτάρια
– Φτιάχνουμε το ντιπ
– Στήνουμε το πιάτο μας
*Μια δημιουργία της
Etoile by Les Chefs