ALT-TEXT-IN-GREEK

Χωριάτικα λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ με μανιτάρια, θυμάρι & αυγά μάτια

Για την εκτέλεση της συνταγής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάτωθι επιλογές από τα λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ:

  • Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
  • Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
  • Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!

Υλικά για 4 άτομα:

– 800 γρ. λουκάνικο
– ½ κιλό μανιτάρια στρογγυλά
– 50ml ελαιόλαδο
– 8 αυγά
– 5 κλωνάρια θυμάρι
– αλάτι
– πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής:

– Σοτάρουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι
– Προσθέτουμε τα μανιτάρια να θωρακιστούν
– Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι & το φρέσκο θυμάρι
– Σπάμε από πάνω τα αυγά με προσοχή
– Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε

*Μια δημιουργία της Etoile by Les Chefs