Για την εκτέλεση της συνταγής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάτωθι επιλογές από τα λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ:
- Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
- Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
- Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!
Υλικά για 4 άτομα:– 800 γρ. λουκάνικο
– ½ κιλό μανιτάρια στρογγυλά
– 50ml ελαιόλαδο
– 8 αυγά
– 5 κλωνάρια θυμάρι
– αλάτι
– πιπέρι
Τρόπος Παρασκευής:– Σοτάρουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι
– Προσθέτουμε τα μανιτάρια να θωρακιστούν
– Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι & το φρέσκο θυμάρι
– Σπάμε από πάνω τα αυγά με προσοχή
– Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε
*Μια δημιουργία της
Etoile by Les Chefs