ALT-TEXT-IN-GREEK

Χυλοπίτες με λουκάνικο ΠΑΝΤΕΡΗ & μοσχαράκι

Για τη συνταγή μπορείτε να επιλέξετε από τα κάτωθι λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ:

  • Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
  • Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
    Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!

Υλικά

– 400γρ. μοσχάρι φιλέτο
– 400γρ. λουκάνικο χωριάτικο
– ½ κιλό χυλοπιτάκι
– 2 σκελίδες σκόρδο
– ½ μαϊντανός
– 100ml λευκό κρασί
– 4 τεμάχια φρέσκια ντομάτα
– 50ml ελαιόλαδο
– 100γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Φρέσκα μυρωδικά
– 100γρ. φέτα σε κύβους

Τρόπος Παρασκευής:

– Κόβουμε σε κύβους το μοσχάρι
– Κόβουμε λοξά το λουκάνικο
– Βράζουμε το χυλοπιτάκι & το σουρώνουμε
– Σοτάρουμε το μοσχάρι & το λουκάνικο & σβήνουμε με κρασί
– Αλατοπιπερώνουμε & προσθέτουμε το χυλοπιτάκι & την τομάτα & ανακατεύουμε
– Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το τριμμένο τυρί & τη φέτα
– Δοκιμάζουμε & σερβίρουμε

*Μια δημιουργία της Etoile by Les Chefs