Για τη συνταγή μπορείτε να επιλέξετε από τα κάτωθι λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ:

Υλικά

– 400γρ. μοσχάρι φιλέτο
– 400γρ. λουκάνικο χωριάτικο
– ½ κιλό χυλοπιτάκι
– 2 σκελίδες σκόρδο
– ½ μαϊντανός
– 100ml λευκό κρασί
– 4 τεμάχια φρέσκια ντομάτα
– 50ml ελαιόλαδο
– 100γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Φρέσκα μυρωδικά
– 100γρ. φέτα σε κύβους

Τρόπος Παρασκευής:

– Κόβουμε σε κύβους το μοσχάρι
– Κόβουμε λοξά το λουκάνικο
– Βράζουμε το χυλοπιτάκι & το σουρώνουμε
– Σοτάρουμε το μοσχάρι & το λουκάνικο & σβήνουμε με κρασί
– Αλατοπιπερώνουμε & προσθέτουμε το χυλοπιτάκι & την τομάτα & ανακατεύουμε
– Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το τριμμένο τυρί & τη φέτα
– Δοκιμάζουμε & σερβίρουμε

*Μια δημιουργία της Etoile by Les Chefs




x
x