Χυλοπίτες με λουκάνικο από Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ & μοσχαράκιHome / Χυλοπίτες με λουκάνικο από Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ & μοσχαράκι
Επιλογές λουκάνικο ΠΑΝΤΕΡΗ
Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!
Τρόπος Παρασκευής:
– Κόβουμε σε κύβους το μοσχάρι
– Κόβουμε λοξά το λουκάνικο
– Βράζουμε το χυλοπιτάκι & το σουρώνουμε
– Σοτάρουμε το μοσχάρι & το λουκάνικο & σβήνουμε με κρασί
– Αλατοπιπερώνουμε & προσθέτουμε το χυλοπιτάκι & την τομάτα & ανακατεύουμε
– Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το τριμμένο τυρί & τη φέτα
– Δοκιμάζουμε & σερβίρουμε