Η Ελλάδα σ’ένα βάζο

Η Ελληνική γαστρονομία καινοτομεί.
Ελληνικά χωριάτικα, παραδοσιακά λουκάνικα, φροντισμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, εκλεκτός μεζές. Kαι τέλος, το ανεκτίμητης αξίας έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, η κορυφή της ελληνικής διατροφής.
Βότανα που συγκεντρώνονται από την ελληνική ύπαιθρο, γνωστά όχι μόνο για το άρωμα που προσδίδουν αλλά και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.
H ελληνική διατροφική παράδοση παντρεύει αρμονικά τη γεύση με την υψηλή διαθρεπτική αξία. Σαν συστατικά της έχει τέσσερα μυστικά καλής ποιότητας υλικά, τη σωστή χρήση των βοτάνων και μπαχαρικών, το διάσημο έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο και την απλότητα.