ALT-TEXT-IN-GREEK

Όταν το χοιρινό αποθεώνεται σε μια delicatessen εκδοχή του

Χοιρινά καρέ μαριναρισμένα και σιγοκαπνισμένα, φέρνουν στο τραπέζι μας αναμνήσεις από μαγειρέματα του χωριού και γεύσεις άλλων εποχών.

Φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης και κάπνισμα από ξύλο οξιάς οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα.

Αυτό επιβραβεύτηκε με δύο χρυσά αστέρια στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης και ποιότητας -(Superior Taste Awards) το 2015.

Την κατηγορία των καπνιστών έρχονται να συμπληρώσουν η Λούντζα, το Ψαρονέφρι και ο Λαιμός.

Συσκευασίες

0902 ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Β[Kg]
0060 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ Β[Kg]

0212 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕ ΟΣΤΟ {ΣΕ ΑΔΡΑΝΗ ΑΕΡΙΑ} K/Σ 2ΤΜΧ Β[Kg]

0063 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕ ΟΣΤΟ {ΧΥΜΑ} Β[Kg]

0175 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΝΕΥ Β[Kg]
0061 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ K-Σ/SLICED 2ΤΜΧ Β[Kg]
0642 ΛΟΥΤΖΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΑΚΟΠΗ Β[Kg]
1009 ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ Β[Kg]