Smoked

Όταν το χοιρινό αποθεώνεται σε μια delicatessen εκδοχή του
Χοιρινά καρέ μαριναρισμένα και σιγοκαπνισμένα, φέρνουν στο τραπέζι μας αναμνήσεις από μαγειρέματα του χωριού και γεύσεις άλλων εποχών.
Φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης και κάπνισμα από ξύλο οξιάς οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα.
Αυτό επιβραβεύτηκε με δύο χρυσά αστέρια στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης και ποιότητας – το 2015.
Την κατηγορία των καπνιστών έρχονται να συμπληρώσουν η Λούντζα, το Ψαρονέφρι και ο Λαιμός.