Μια συνταγή της Περσεφόνης από το GreekCook
Υλικά
Λουκάνικα Παντέρη
Ντομάτες
Αυγά
Εκτέλεση
Βάζουμε σε τεμάχια τα
λουκάνικα Παντέρη σε ένα ταψάκι στο φούρνο. Όταν ροδίσουν τα γυρίζουμε με ένα πηρούνι από την άλλη επιφάνεια και όταν ροδίσουν ελαφρώς κι από εκει προσθέτουμε 2 ντομάτες ψιλοκομμένες, λίγο λάδι και τα βάζουμε να ψηθούν όλα μαζί για λίγο.
Μετά ανακατεύουμε τη σάλτσα και τα λουκάνικα κι όταν ψηθεί και η σάλτσα, χτυπάμε 4 αυγά και τα προσθέτουμε στην επιφάνεια. Όταν κοντεύουν να σφίξουν τα αυγά ανακατεύουμε με 2-3 περιστροφικές κινήσεις με το πηρούνι κι όταν σφίξουν τελείως είναι έτοιμο.
Συνοδεύεται με κόκκινο κρασί.
Καλή όρεξη!
Εκλεκτά
Αλλαντικά Παντέρη –
Find Us On Facebook!