Λουκάνικο «Στιφάδο» με Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗHome / Λουκάνικο «Στιφάδο» με Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
Επιλογές Λουκάνικο
– Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό.
– Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό.
– Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!
Τρόπος Παρασκευής:
– Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια δυνατά
– Προσθέτουμε τις πιπεριές & τα μανιτάρια
– Ρίχνουμε το λουκάνικο & θωρακίζουμε
– Σβήνουμε με το κρασί & προσθέτουμε τα μπαχαρικά
– Ρίχνουμε τη ντομάτα & το ζωμό
– Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά & σερβίρουμε