Επιλογές Λουκάνικο ΠΑΝΤΕΡΗ

Λουκάνικο τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
Λουκάνικο τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!

Υλικά
– 400γρ. λουκάνικο χωριάτικο
– 200γρ. μπέικον
– 400γρ. μοσχαράκι
– 3 τεμάχια τρίχρωμες πιπεριές
– 300γρ. μανιτάρια
– 80ml κόκκινο κρασί
– Λίγο θυμάρι
– 20γρ. μουστάρδα
– 180ml κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Πιπέρι
– 40ml ηλιέλαιο

Τρόπος Παρασκευής:
– Κόβουμε τα λουκάνικα, το μπέικον & το μοσχάρι σε λωρίδες
– Τα σοτάρω για 3 λεπτά δυνατά
– Προσθέτω τις πιπεριές, τα μανιτάρια & θωρακίζω
– Σβήνουμε με κρασί
– Προσθέτουμε το θυμάρι & την μουστάρδα
– Ανακατεύουμε & προσθέτουμε κρέμα γάλακτος




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x