ALT-TEXT-IN-GREEK

Το μυστικό στην παρασκευή της μορταδέλας βρίσκεται στη σωστή αναλογία κρέατος και λίπους και στη σφριγηλή σύστασή της

Η πικάντικη «Ιταλίδα» με καταγωγή από τη Μπολόνια γεννήθηκε περίπου στα τέλη του 14ου αιώνα σε κάποιο μοναστήρι.

Από επιλεγμένο κρέας «δεμένο» με φυσικά αρώματα, βραστή ή ψητή, με πιπέρι να αναστατώνει τη γλώσσα, με φυστίκι να απογειώνει την απόλαυση.

Από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος, με σύγχρονη επεξεργασία παράγουμε μορταδέλα σύμφωνα με την αυθεντική ιταλική συνταγή και με απόλυτη αρμονία μπαχαρικών αναδεικνύουμε το μοναδικό άρωμά της.

 

Συσκευασίες [Κ/Σ Κομμένο/Συσκευασμένο S Sliced]

0085 ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ / COOKED WITH PEPPER Β[Kg]
0087 ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ / COOKED WITH PEPPER 200gr. TMX
0079 ΨΗΤΗ / ROASTED Β[Kg]