Υλικά για 2 άτομα
4 αυγά
1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε φέτες
1 μικρή πιπεριά ψιλοκομμένη
Σουτζούκι Παντέρη σε φέτες
6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Φρέσκα μυρωδικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σουτζούκι κι από τις 2 μεριές για 1-2
λεπτά.Αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και μαραίνουμε ελαφρώς.Προσθέτουμε
από πάνω τα αυγά, προσέχοντας να μην σπάσει ο κρόκος.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, φρέσκα μυρωδικά, το σουτζούκι, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο
φούρνο για περίπου 6-7 λεπτά, ώστε ο κρόκος να παραμείνει υγρός.
Σερβίρουμε αμέσως.


Μία συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Κωβαίου με comfort χαρακτήρα στην οποία το ρουμπινί σουτζούκι ΠΑΝΤΕΡΗ αγκαλιάζει τα αυγά σε ένα ιδανικό πρωινό “χορό” γεύσεων.
Συνταγή δημοσιευμένη στο περιοδικό ΕΥ ΖΗΝ.





© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x