ΥΛΙΚΑ:
● 120 γρ λουκάνικο κοτόπουλου και γαλοπούλας γεμιστό με λιωμένο τυρί κομμένο σε φέτες
● λίγο ελαιόλαδο, για το τηγάνι
● 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
● 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη
● 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη
● 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
● 1/4 φλ. ζωμό κότας
● 2 κ.σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
● 1/4 κ.γ. καυτερή κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
● 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Αλείφουμε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.
Προσθέτουμε το γεμιστό λουκάνικο κοτόπουλου και γαλοπούλας με τυρί και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το ζωμό κότας, το σκόρδο, την καυτερή κόκκινη πιπεριά, τη ρίγανη και σοτάρουμε για 5 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε το τηγάνι με το καπάκι, αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά ακόμα.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.