ΥΛΙΚΑ:
● 1 κ.σ. φυτικό λάδι
● 2 λουκάνικα βόεια, τεμαχισμένα
● 2 ½ φλ. ντοματίνια, τεμαχισμένα
● 2 κ.σ. πιπεριά καυτερή, λιωμένη
● 1 κ.σ. σκόρδο, λιωμένο
● ¼ κ.γ. + ½ κ.γ.αλάτι
● ½ μοσχολέμονο, χυμός
● ¼ φλ. κόλιανδρο, φρέσκο
● 4 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
● 8 αβγά
● 4 κ.σ. γάλα
● ½ κ.γ. πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
● ½ φλ. κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο
● σχοινόπρασο, για γαρνιτούρα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βάζουμε στο τηγάνι το λουκάνικο και το μαγειρεύουμε για 2 λεπτά .
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, την καυτερή πιπεριά, το σκόρδο, ¼ κ.γ. αλάτι και μαγειρεύουμε για 5-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το χυμό μοσχολέμονου και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
Σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε 1 κ.σ. βούτυρο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 4 αβγά με 2 κ.σ. γάλα και προσθέτουμε ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι.
Μαγειρεύουμε τις ομελέτες σε 2 δόσεις, χρησιμοποιώντας 2 μικρά τηγάνια.
Χωρίζουμε το μείγμα αβγού στα δύο, μοιράζουμε τη μισή ποσότητα σε 2 μικρά τηγάνια και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δέσουν τα αβγά.
Γυρνάμε τις ομελέτες προσεκτικά από την άλλη πλευρά και μαγειρεύουμε για 30 δευτερόλεπτα ακόμη.
Ρίχνουμε το ¼ του μείγματος της ντομάτας -λουκάνικου στην κάθε ομελέτα ομελέτα και 2 κ.σ. κατσικίσιο τυρί.
Με μία σπάτουλα διπλώνουμε την ομελέτα και την μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για την παρασκευή των άλλων 2 ομελετών.
Πασπαλίζουμε με φρέσκο κόλιανδρο, σχοινόπρασο και θρυμματισμένο κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε.