ΥΛΙΚΑ:

● 700γρ πατάτες baby
● 1 κλωνάρι δυόσμος
● 150γρ Απάκι Παντέρης, κομμένο σε λωρίδες
● 1/2 φλ μαγιονέζα
● 4 κ.γ. μουστάρδα
● 4-5 αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε λωρίδες
● 4 ραπανάκια, σε φέτες
● 2 μικρά κρεμμύδια, σε φέτες
● ένα μάτσο φύλλα μαϊντανού

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βράζουμε τις πατάτες σε ελαφρά αλατισμένο νερό μαζί με το κλωνάρι δυόσμου για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν σε ένα μεγάλο μπολ.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το Απάκι Παντέρης, μέχρι να γίνει τραγανό.

Αφαιρούμε από το τηγάνι και το ρίχνουμε στις πατάτες.

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τα αγγουράκια τουρσί και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα ραπανάκια και τα κρεμμύδια στις πατάτες.
Ρίχνουμε μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Περιχύνουμε τις πατάτες με το μείγμα μαγιονέζας και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.





© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x