Πράσινη σαλάτα με καπνιστή πάπια, μάνγκο και φραγκοστάφυλα δια χειρός του chef Κωνσταντίνου Κωβαίου

Υλικά
Πράσινα φυλλώδη λαχανικά
½ καπνιστό στήθος πάπιας Παντέρη
½ μάνγκο κομμένο σε κυβάκια
50 γρ. φραγκοστάφυλα
Νιφάδες παρμεζάνας
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το dressing
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό
1 κ.σ ηλιέλαιο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Θυμάρι φρέσκο

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα το dressing, προσθέτοντας τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει. Διατηρούμε στο ψυγείο.
Σε μια μεγάλη μπασίνα, προσθέτουμε τα πράσινα φύλλα και τα φρούτα, ραντίζουμε με το dressing, ανακατεύουμε ελαφρά και τοποθετούμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τις νιφάδες παρμεζάνας και την καπνιστή πάπια κομμένη σε λεπτές φέτες και τελειώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.




© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x