Σουβλάκι δαμάσκηνο με μπέικον από Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗHome / Σουβλάκι δαμάσκηνο με μπέικον από Αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ
Μπέικον καπνιστό Παντέρη καραμελωμένο και τραγανό, από προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια φρέσκου χοιρινού κρέατος. Το μεγάλο μυστικό της υπέροχης γεύσης του βρίσκεται στη διαδικασία της φυσικής κάπνισης.
Υλικά για 4 άτομα:
– 20 δαμάσκηνα αποξηραμένα
– 20 φέτες μπέικον
– ½ κιλό μανιτάρια στρογγυλά
– ½ κιλό γιαούρτι
– Λίγο πάπρικα
– Φρέσκα αρωματικά: αλάτι, πιπέρι
– 50ml ηλιέλαιο
Για το ντιπ γιαουρτιού:
– 200γρ. γιαούρτι
– Φρέσκα μυρωδικά
Τρόπος Παρασκευής:
– Τυλίγουμε τα δαμάσκηνα με το μπέικον
– Τα περνάμε σε σουβλάκι
– Τα ψήνουμε για 5 λεπτά στη σχάρα ή στο φούρνο
– Σοτάρουμε τα μανιτάρια
– Φτιάχνουμε το ντιπ
– Στήνουμε το πιάτο μας