Για τη συνταγή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω επιλογές σε
λουκάνικα ΠΑΝΤΕΡΗ
- Λουκάνικα τύπου Τζουμαγιάς – ΠΑΝΤΕΡΗ, με κύμινο, όπως προστάζει η συνταγή από την Μακεδονία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
- Λουκάνικα τύπου Kαρδίτσας – ΠΑΝΤΕΡΗ, με πράσο και κρεμμύδι, όπως προστάζει η συνταγή από τη Θεσσαλία. Βραβευμένο με βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας! Από 92% κρέας χοιρινό
- Βόειο λουκάνικο – ΠΑΝΤΕΡΗ, από διαλεχτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λουκάνικα με υπογραφή και προσωπικότητα!
Υλικά– 400γρ. λουκάνικο χωριάτικο
– 200γρ.
μπέικον – 400γρ. μοσχαράκι
– 3 τεμάχια τρίχρωμες πιπεριές
– 300γρ. μανιτάρια
– 80ml κόκκινο κρασί
– Λίγο θυμάρι
– 20γρ. μουστάρδα
– 180ml κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Πιπέρι
– 40ml ηλιέλαιο
Τρόπος Παρασκευής:– Κόβουμε τα λουκάνικα, το μπέικον & το μοσχάρι σε λωρίδες
– Τα σοτάρω για 3 λεπτά δυνατά
– Προσθέτω τις πιπεριές, τα μανιτάρια & θωρακίζω
– Σβήνουμε με κρασί
– Προσθέτουμε το θυμάρι & την μουστάρδα
– Ανακατεύουμε & προσθέτουμε κρέμα γάλακτος
*Μια δημιουργία της
Etoile by Les Chefs