Συνταγές

Πάθος Για Γεύση



Ριζότο με κρόκο Κοζάνης, καπνιστή πάπια και σπαράγγια δια χειρός του chef Κωνσταντίνου Κωβαίου / ΤΠ ΠΑΝΤΕΡΗ Καπνιστό Στήθος Πάπιας

Ταλιατέλες “paglia fieno” με προσούτο, μανιτάρια και σπανάκι δια χειρός του chef Κωνσταντίνου Κωβαίου/ ΤΠ PROSCIUTTO COTTO ΠΑΝΤΕΡΗ

Φιλέτο χοιρινό με prosciutto cotto και σάλτσα με χαρουπόμελο και φασκόμηλο δια χειρός του chef Κωνσταντίνου Κωβαίου/ ΤΠ PROSCIUTTO COTTO ΠΑΝΤΕΡΗ



© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
x
x
Lorem Ipsum
x